Wij denken graag mee om meer uit uw bedrijf te halen!

Het begint met het juiste assortiment tot betalen van de factuur

Hoe is ons verhaal begonnen?

Sinds begin 1992 is Ab de Weerd begonnen aan zijn eigen avontuur met het bedrijf De Plamuurspecialist. Zijn passie lag al vanaf zijn geboorte in de verkoop en wilde iedereen helpen aan de juiste en vakkundige producten. Ab had oog voor handel welke van hoogwaardige kwaliteit is en kon altijd een juist advies geven hierover.
Dit is wel duidelijk tot de dag van vandaag dat het starten van een bedrijf in deze branche een juiste keuze is geweest!

Waarom kiezen bedrijven voor ons?

Betrouwbaarheid

Onze kracht ligt in snel schakelen en komen altijd ons woord altijd na. Door onze goede connecties met de fabrikanten kunnen wij soms producten nog sneller leveren. 

Kwaliteit

De Airo producten zijn al tientallen jaren een wereldwijd begrip voor de professional. Wij staan garant voor een perfect eindproduct bij gebruik van onze producten. 

Persoonlijk

Doordat wij geen groot bedrijf zijn zonder diverse schijven gaat alles sneller en effectiever. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen nog zelfs voordeliger dan de concurrentie!

Wat zeggen onze afnemers?

Wij werken al ruim 15 jaar met de Plamuurspecialist. Het bedrijf staat er altijd als wij een vraag hebben of ene product snel nodig. Wij zijn erg te spreken over de producten!​

F. Lammers
Plaatbewerker

Meestal zijn ze te laat met doorgeven vanuit de voorbewerking. Ik bel dan direct en het is snel in huis! Ze doen altijd een stapje extra..​

J.K. Krijgsman
Chef werkplaats

Ik bestel voor kleine klusjes precies wat ik nodig heb. De producten werken super fijn. Ik ben erg tevreden met de Plamuurspecialist.

K. Dagtasoglu
Plaatbewerker